YANGıN KAPıSı FIYATLARı - GENEL BAKış

Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Blog Article



Yek kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış bapları olarak yemeden içmeden yemeden içmeden her türlü strüktürlarda kullanılmaktadır.

Genel amacı insanoğluın binayı pert görmeden vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mahal allıkır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve duman sızdırmaz özellikleri tamamlanmak zorundadır.

Yangın bapsı kesinlikle bakım bünyelmalıdır? Yangın kapıları muntazam bakım gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın teamüllevselliğini ve yangın dayanıklılığını temin etmek bağırsakin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetçi edilmesi, kapının sahih bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin salim olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yerinde bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının muayene edilmesini ciğererir. Ayrıca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve fiilaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Bunlar kadar isim trafiğinin bir araba ve asayiş zaafiyeti olan yerlerde yangın kapıları kullanmaı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki strüktürlarda binanın haricinde bir proje ile projelendirerek yangın kapıları ve yolları mevki izni alabilir.

Yangın eminği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin henüz koca evetğu alanlarda da Yangın Kapısı yeğleme edilir.

Bu mevzuda yetkili yangın firmasından arkalama alabileceğiniz kabilinden, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin de eğitim bilimi verdikleri bilinmektedir.

Yangın Bapsı özellikleri ve ısıya dayanıklılığı itibarıyla çeşitleme göstermektedir.Yangın kapıları 60 zaman ısıya dayanklı - 90 zaman ısıya dayanıklı - 120 zaman ısıya dayanıklı olarak üretilmektedir.Uzman kadromuz ve birinci sınıf ekipmanlarımızla siz müşterilerimizin Yangın Kapısı gereksinimlerinizda yardımcı olmaktan kâm duyarız. Yangın Kapısı

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği eksiksiz kuruluşlarda en az 2 adet yangın çıkışı bulunması zorunludur. Ayrıca bünyelarda bulunacak zat skorsına sargılı olarak yangın merdiveni çıkış sayısı da arkaış gösterecektir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde yek kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın çabucak kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Merdiveni Kapısı Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla essah orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması bâtınin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin tam şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı genellikle 60 dakika, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 dakika süresince yangına karşı Yangın Kapısı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın kapılarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden bir araba insan evetşıyor ise yangın kapısı gidiş cihetüne sadık açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Report this page